12 Şubat 2012 Pazar

DKNY Be Delicious Night Parfüm



DKNY Be Delicious Night

Dkny'nin Be Delicious serisini bilmeyen yoktur yeşil elma , kırmızı elma , çiçek kokusu vs. ne ararsanız var bu seride...

Bendeki ise Night olanı. Bakalım nasıl bir parfümmüş?

"Delicious Night öğütülmüş taze zencefil ile karıştırılmış buzlu greyfrut kokteyli ve böğürtlenli martini notalarının ahenkli uyumu ile kapılarını açıyor. İpeksi mor frezyanın canlı kıvılcımları, titreşen gece ışıklarının enerjisine ekleniyor. Kokunun ruhunu gece açan orkidelerden oluşan büyük bir buket, satensi yasemin yaprakları ve mor iris oluşturuyor. Parfümün kalbinde ise amber yatıyor.Siyah tütsü ile laden ekstresi, kadifemsi vetiver ve paçuli, amberin etkisini güçlendiriyor."


Tekin Acar bu parfüm için "Gündüz ve gece keyif ile kullanılabilecek oryantal bir parfümdür." dese de ben diyorum ki bu parfüm gece kullanımı için kesinlikle daha uygun.

Its Beauty sayfasında parfümün açıklamasındaki şu cümleler parfümün bütün gizlerini ortaya çıkaran nitelikte..: 

"Delicious Night for Women kokusu ile  değişen ruh halinize uyum sağlayan baştan çıkarıcıbir deneyim.Gecenin karanlığı her yeri  kapladıktan sonra şehir canlanmaya başlar"


Parfümün içeriğinden de anlaşılacağı gibi bu parfüm kesinlikle hafif değil.Bana kalırsa benim yaşımdaki birine ne kadar  uygun olduğu tartışılır. Bence bu 30'luların o çekiciliğinde daha hoş bir etki yaratır..

Parfümü elinize aldığınızda siyah gibi gelsede ışıkta mor rengin şişeyle uyumu gözünüze çarpacaktır .Duruşunun aksine şişe iki parçadan oluşuyor yani kapaklı. Kapağını çıkardığınızda elinizde yarım daire kalıyor.Yani gayet kullanışlı.

Bendeki 30 ml'lik hediye gelmişti yanında cüzdanıyla birlikte...Tavsiye ederim fakat dediğim gibi yaş önemli, ten önemli kesinlikle internetten vs.'den sipariş etmeden önce denemelisiniz...
Çok ağır gelebilir , kokusu çok keskin gelebilir basit bir parfüm değil ;)

Dkny'nin sitesi :



Mutlu Pazarlar :) 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder