23 Şubat 2012 Perşembe

Saç Rengini Açan Sprey

Avonun saç açan kremine ilgiyi görünce ve kaldırılmış olduğuna üzüldüğünüzü görünce ben de başka bir alternatif sunayım dedim :)


Papatya Ekstreli Renk Açıcı Sprey;

Papatya ekstresi ile zenginleştirilmiş EXTRAIT DORAsaçın rengini hafifçe ve doğal olarak açarak yazın güneşten açılmış görünümü verir.

KULLANMA TALİMATI:Tercihen yıkanmış ve havluyla kurulanmış saça uygulayın. Tüm saça veya bir tutam saça uygulayın. Saçı, ürünün dağılması için tarayın. Fön ile kurutun veya güneşe çıkın. İstediğiniz renge gelene kadar işlemi tekrarlayın. Her uygulama arası 2-3 gün bekleyin.
 
 
Bu ürünler genel olarak hidrojen peroksit içeriyor.

yani..Extrait Dora da aynı etkiyi veriyor sonuçta içerikleri genel olarak aynı ama ben şunu öneriyorum :

Ne kullanırsanız kullanın bu ürünleri kullanırken bol bakım yapın saçınıza.Mutlaka saçınız yıpranıcaktır ama siz bunu minimuma indirebilirsiniz.

Koyu saçları açmaz vs vs benim saçım koyu kahveydi açık kahve oldu devam etsem kumrala kadar da yolu var :))) Üzgünüm ama ben inanmıyorum bizzat denemiş biri olarakta diyorum ki açıyor saç rengini...

12 yorum:

  1. Güneşte uygulamak daha etkili diyorlar. sen nasıl uyguladın acaba?

    YanıtlaSil
  2. Evet doğru :) Ben deniz kenarında saçlarımı güneşlendirdim ama aynı sonucu fön makinasıyla da almıştım önceden...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. nerede satılıyor bu spreyY???

      Sil
  3. Aynı etkiyi yapıyor diyosun yani. tamam ben de bir tutamında deneyip görüyüm en iyisi. Kötü bir sonuçla karşılaşmaktan korkuyorum :) bir de uçlarına sıksam kötü durur mu acaba? yani geçiş yumuşak olsun istiyorum keskin bi fark olmasın.
    cevap için teşekkürler şimdiden ;)

    YanıtlaSil
  4. Evet ben kışın yaptım arkadaşlar farketti hemen. Ama biraz sabır gerektirebiliyor..Örneğin salı duştan sonra , perşembe , cumartesi 2 hafta düzenli yaparsam gözle görülür bir değişiklik olacaktır.. :)

    YanıtlaSil
  5. yaa ben de yapıcam bundan ama korkuyorm hepsine uygulamak istemiyorum aralarda olsun. böle geniş açıdn falan sıksam hepsine yedirmeden nasıl olur acbaaa? :D açık kahve saçlarım :)

    YanıtlaSil
  6. Zaten hemen sonuç vereceğini sanmıyorum :) ben senin dediğin gibi yapıyordum hepsine yedirmiyordum düzenli olarak yapınca oluyor :)

    ama bakım şart! :)

    YanıtlaSil
  7. benim saçlarım açık kumral biraz daha açmak istiyorum rengini ama çok sarı olmasını istemiyorum nasıl olur acaba ?

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşımın saçlarına uygulamıştık gayet güzel oldu, bende kendime yapacağım ilk fırsat bulduğumda :)

    YanıtlaSil
  9. Ürünü nerden bulabiliriz?

    YanıtlaSil
  10. benım sacım acık kahverengı, bu spreyı surersem eger nasıl bır renge ulasır?

    YanıtlaSil
  11. Ürünü watsons'lardan temin edebilirsiniz..:) bilmiyorum benim saçım da orta tonda bir kahverengiydi ışıltılar verdi kimi yerde hafif turuncuya dönük kimi yerde kumrala yakın :)

    YanıtlaSil